Cabrero.35kV-olie ondergedompelde transformatorLevensduur

  • vrijgavetijd:2022-07-04 03:05:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:525
  • Korte omschrijving:

    Cabrero.,Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge tra

Artikel inhoud

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen,Cabrero.transformator voor hoogspanningsdistributie, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Fabriek voor droge transformatoren

Cabrero.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Productieproces en stappen van droge transformator

Jawa.Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Cabrero.Installatie van distributietransformatoren, moet deze goed worden behandeld.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Als de transformator op volle kracht werkt, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Het zal ook veel fouten produceren,Cabrero.20 kV-olie ondergedompelde transformator, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Cabrero.35kV-olie ondergedompelde transformatorLevensduur



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %) moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

AanbiedingHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Cabrero.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Cabrero.Overige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!